Momentumin kevätkauden ohjelma julkaistu – runsas kattaus verkkovalmennuksia tarjolla!

27.1.2022

Löydät Momentumin koko kevään tapahtumat nyt hankkeen nettisivuilta: https://www.momentumweb.fi/ Ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä kaikkiin helmi-maaliskuun koulutuspäiviin. Kevätkauden avajaisia Momentum viettää keskiviikkona 9.2., jolloin kouluttajavieraaksi saapuu kiitelty uravalmentaja ja tietokirjailija Riikka Pajunen. Avajaispäivän valmennuksessa pysähdytään hetkeksi poikkeusaikojen myllerryksessä ja etsitään konkreettisia työkaluja omannäköisen uuden vuoden luomiseen työelämän ja uran näkökulmasta. Alkuvuonna ohjelmassa on myös mm. 5-päiväinen Momentum Uravalmennus -kokonaisuus sekä Arjen lean -teemapäivä.


 Ke 9.2. Minun vuoteni 2022 - Kohti omannäköistä uraa ja työelämää
 To 10.2. Tunnista, sanoita ja visualisoi osaamisesi - ja tee loistava portfolio
 Pe 11.2. Interviews, Elevator Pitch and Other Job Seeking Encounters
 Ti 15.2. Projektimainen työnhaku ja piilotyöpaikat
 Pe 18.2. Asiantuntemus ja osaaminen esille
 Ke 23.2. Osaajana ja työnhakijana LinkedInissä
 To 24.2. Toimiva CV ja hakemus
 Ti 1.3. Haastattelu ja muut työnhaun kohtaamiset
 Ke 2.3. Arjen lean - Työkaluja sujuvampaan arkeen

Uravalmennuksen kouluttajina loistavat Jaana Lauri (Saranen Consulting), Kirsi Pajamäki (Arffman Finland), Tom Laine (HC Services), sekä Hanna Kela ja Venla Vuorjoki (Momentum). Arjen lean -päivässä kouluttajina toimivat samannimisen kirjan tekjät Essi ja Kimmo Määttä.

Alkuvuonna koulutukset toteutetaan verkossa ja voit osallistua niihin koko Pohjois-Suomen alueelta. Kaikki Momentumin tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! https://www.momentumweb.fi/