Optimumin sivusto julkaistu, koulutukset käyntiin marraskuussa

12.11.2023

Pohjois-Suomessa toimivan Optimum-hankkeen ytimessä ovat ura- ja työnhakutaidot, rekrytointiosaaminen, pohjoinen työmarkkinatuntemus sekä monipuolinen työelämäosaaminen digitaidoista urahyvinvointiin. Optimumin sivusto optimumweb.fi on nyt avattu ja ensimmäiset tapahtumat tulossa jo marraskuussa – ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä!

Optimumin palvelut käynnistetään asteittain. Ensimmäisenä vuorossa ovat tekoälyyn liittyvät koulutukset ja webinaarit, sujuvaa työllistymistä edistävät valmennukset aktiivisesta työnhakuotteesta LinkedInin optimointiin ja työnhakudokumenttien kohdentamiseen.

Hanke tarjoaa asiantuntijavetoisia tilaisuuksia myös työhaastattelupöydän toiselle puolelle – työnantajille mukana on rekrytointiosaamista tukevia koulutuksia sekä hyviä käytänteitä parhaiden osaajien löytämiseksi ja työnantajabrändin vahvistamiseksi.

Alkuvuodesta 2024 Optimum laajentaa kattausta mm. ajankohtaisilla ja säännöllisillä työmarkkinakatsauksilla, virtuaalisilla yritysvierailuillaOptipedia-portaalilla sekä monipuolisilla digitaitokokonaisuuksilla.

Katso Optimumin loppuvuoden ohjelma uunituoreelta sivustolta ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin!

https://www.optimumweb.fi/