Tervetuloa Tornion Panimolle

Aika: 26.11.2021 klo 18:00 - 19:00
Paikka: Tornion Panimo

Insinööriliiton Pohjois-Suomen alue jatkaa suosittuja virtuaalisia yritysvierailuja. Kokeilemme ensi kertaa meidän alueella hybridi mallia jolloin tilaisuuteen voi osallistua sekä virtuaalisesti että tulla paikan päälle. 

Kutsumme Insinööriliiton jäseniä tutustumaan alueen mielenkiintoisimpiin yrityksiin, jotka työllistävät nyt ja tulevaisuudessa jäseniämme. Tilaisuudessa esitellään ensin yritystä vajaan tunnin verran. 

Tulemalla paikan päälle panimokierros tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Tornion Panimon tiloihin ja laitteisiin, sekä lappilaisen käsityöoluen raaka-aineisiin ja valmistusprosessiin.

Kierroksen aikana saat kosketuksen myös Tornion Panimon yli 140-vuotiseen, vaiherikkaaseen historiaan ja siihen liittyviin värikkäisiin tarinoihin.

Kierroksen jälkeen siirrytään ravintola Pajan puolelle olutmaisteluun eli tastingiin. Tastingissä tutustutaan erilaisten oluttyylien laajaan kirjoon ja maistellaan Tornion Panimon oluita. Maistelussa arvioidaan oluiden erilaisia ominaisuuksia kuten väri, tuoksu, suutuntuma ja jälkimaku, mutta ennen kaikkea nautitaan rennosti hyviä mallasjuomia.

Esittelyn pitää Tornion Panimon toimitusjohtaja Kaj Kostiander.

Paikanpäälle tuleville tilaisuus on avec ja sisältää kierroksen lisäksi 4 oluen maistelun. Omavastuu on 10€ per henkilö.

Osanotto vahvistetaan maksamalla 10 € \ hlö yhdistyksen tilille FI04 5427 0240 0030 16 viestikenttään jäsenen nimi.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevan linkin kautta.

https://lansipohjan.insinoori.fi/tapahtumat/ilmoittautumiset/yritysvierailu-tornion-panimo-26/